Emplicures dotterbolag Amplicon presenterar Småå®, ett nytt koncept inom vita, tobaksfria nikotinpåsar

2023-04-21 08:19

Amplicon är glada över att kunna presentera Småå, ett helt nytt koncept inom vita, tobaksfria nikotinpåsar som förhöjer upplevelsen för konsumenten. Innehållet i Småås påsar utformas med patenterad biokeramisk teknik som gör det möjligt att erbjuda riktigt små påsar med betydligt längre smak- och nikotinupplevelse.

Småå lanseras i maj i nätbutik samt i utvalda butiker i Stockholm och Uppsala och kommer i två smaker. Detta ger kunderna en chans att uppleva denna innovation och ge feedback, vilket vi ser fram emot.

Det nya konceptet erbjuder en unik produkt som passar en modern livsstil och är utformad för att tillgodose konsumenternas önskemål och behov. De diskreta påsarna och den förhöjda smakupplevelsen gör att vi tror att Småå kommer bli en attraktiv produkt samt ett slagkraftigt alternativ till rökning. Produkterna är helt nyaoch representerar nästa generation av nikotinpåsar.

"Vi är stolta över att kunna erbjuda denna nydanande produkt som ger en ny och bättre nikotinupplevelse för konsumenterna. Våra biokeramer, som är utvecklade i Uppsala, gör det möjligt att erbjuda riktigt små påsar med betydligt längre smak- och nikotinupplevelse. Småå har fått mycket positiv återkoppling från testpaneler", säger Tomas Hammargren, VD på Amplicon.

Om Småå och Amplicon

Småå är ett svenskt varumärke som grundades 2023 av Amplicon, ett dotterbolag till Emplicure AB. Amplicon utvecklar innovativa konsumentprodukter baserade på avancerad materialvetenskap inom biokeramer. Emplicures aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market (EMPLI). Läs mer på www.emplicure.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Hammargren

VD Amplicon
Tel: +46 706 494 549
Email: tomas.hammargren@amplic.se

Håkan Engqvist

VD Emplicure
Tel: +46 702 569 500
Email: hakan.engqvist@emplicure.com

Certified Adviser

Emplicure AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PM-Emplicure Smaa-SWE-2023-04-21.pdf

Emplicure utvecklar nya innovativa produkter baserat på kombinationen av redan godkända aktiva substanser och avancerad materialvetenskap inom biokeramer. Produktportföljen fokuserar på läkemedel mot kronisk smärta och med egenskaper som motverkar att de kan missbrukas. Dotterbolaget Amplicon AB utvecklar konsumentprodukter med oralt nikotin som första produkt. Aktien är listad på Nasdaq First North Growth Market (EMPLI). Läs mer på www.emplicure.com

Do you want to know more?